Nieuws en berichten van Archidome

digitale-transformatie.jpg

Vandaag de dag zijn we met BIM zo ver dat je geen extra FTE herhaaldelijk naar buiten hoeft te sturen om woningen te gaan opmeten/controleren voor onderhoud. Uit een 3D BIM-model kan alle informatie gegenereerd worden die je nodig hebt voor het onderhoud.

Het-succes-van-ICN-Group.jpg

Afgelopen jaar heeft ICN Group twee ondernemingen in Armenië geopend, namelijk ArchiDutch en ArDesk. ArDesk verkoopt BIM-software.

handtekeningen.jpg

Met de oprichting van twee lokale bedrijven ArchiDutch en Ardesk heeft ICN Group in 2018 haar vleugels uitgeslagen naar Armenië.

Aram-Saghatelyam-project.jpg

Onlangs trad Aram Saghatelyan toe tot het team van ArchiDutch in Yerevan. Hij heeft als architect meer dan 13 jaar ervaring in verschillende functies en posities.

woningbouw-NEN2580.jpg

Met ingang van de Woningwet 2015 dienen woningcorporaties het eigen woningbezit te waarderen op basis van de actuele status. Het gaat hierbij ook om de gebruiksoppervlakten per woning.

ArchiDome is onderdeel van ICN Group, een aantal toon­aangevende bedrijven die zich richten op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren software, systemen, trainingen en bieden consultancy: IT- en HR-dienst­verlening op maat voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en beheerprocessen.

ArchiDome

Wethouder van Eschstraat 52
5342 AT Oss

Van Nelleweg 1, Hoofdkantoor 2.H2B
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 313
info@archidome.nl

 

© 2021 ArchiDome BIM & Engineering