Vacature Manager Engineering - ArchiDome

Vacature Manager Engineering

Manager Engineering

Omschrijving Archidome:

Als bouwkundig tekenbureau treedt ArchiDome op als de schakel tussen alle fases van een bouwproject. We verzorgen o.a. BIM-engineering, BIM-modellering, BIM-advies, aanmaken van de tekeningen op basis van het model, inscannen van gebouwen en 3D visualisaties en animaties voor bouwprojecten. Door ons internationale team van experts, wij hebben 15 Architecten welke door ons zijn opgeleid voor de Nederlandse markt in Armenië, kunnen wij hoge kwaliteit bieden tegen concurrerende tarieven.
Al meer dan 20 jaar ontzorgen wij Architectenbureaus, Ingenieursbureaus, Aannemers en Woningcorporaties op alle BIM facetten en faseringen binnen de diverse projecten.

Archidome past zich altijd aan naar de wensen van de opdrachtgever waarbij we flexibiliteit, aanpassingsvermogen, snelheid, BIM kennis en accuraat zijn hoog in het vaandel hebben staan.

Tevens denken we mee met onze klanten over de digitale transformatie van de werkzaamheden binnen uw organisatie. Hoe sluiten we daaropaan en hoe kunnen we onze klanten daarbij helpen?

Wat houdt de functie in?

Als Manager Engineering ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op en rondom de modelleerafdeling in Nederland en in Armenië. Je geeft leiding aan de eigen medewerkers, onderhoud je de relatie met klanten, ben je verantwoordelijk voor de planning en het maken van de offertes. De Manager Engineering zorgt ervoor dat de collega’s goed begeleid worden en stuurt ze aan waar nodig. Ook als er problemen zijn op de projecten en / of de werkvloer spring je bij waar nodig en lost deze op. Zodoende ben je dus verantwoordelijk voor het team zelf. Je legt hierbij verantwoordelijkheid af aan de Directeur / Eigenaar van Archidome maar krijgt wel veel eigen verantwoordelijkheden in het aansturen van de medewerkers of groei van de medewerkers poule.

Ook hou je jezelf bezig met het klantenbestand. Dit houdt in dat je de relatie met de klanten moet onderhouden. Dit kan betekenen dat er vragen beantwoord moeten worden van de klant, maar ook het contact met nieuwe klanten valt onder de verantwoordelijkheid van de Manager Engineering. Ook ben je verantwoordelijk voor een begroting / budget per jaar waar je zorg voor draagt in alle facetten. Tevens moeten er bepaalde doelen gehaald worden om de begroting aan het einde van het werkjaar kloppend te krijgen. Hier dien je zeer veel aandacht aan te besteden en hier heel nauwkeurig mee omgaan. Als je het gevoel hebt dat er bepaalde zaken mis gaan in deze begroting, zal je hier meteen op moeten anticiperen. Ook hiervoor geldt dat je te allen tijde verantwoordelijkheid moet worden afgedragen naar de Directeur / Eigenaar.

Hier krijg je ook alle ruimte om de verantwoordelijkheid te nemen en hierover met de Directeur / Eigenaar te sparren en te leren.

Zoals je leest heb je veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid en kun je ondernemen in de beschermende omgeving van loondienst.

Competenties:

 • Prioriteiten kunnen stellen
 • Beslissingen kunnen en durven nemen
 • Afwegingen kunnen maken
 • Beslissingen en investeringen kunnen onderbouwen
 • Voorbereiden van werkzaamheden op de tekenkamer
 • Gestructureerd kunnen werken
 • Analytisch kunnen zijn
 • Initiatief durven nemen
 • Communicatief vaardig zijn
 • Positief in het leven staan
 • Integer zijn

Eigenschappen die we zoeken:

 • Overwicht hebben
 • Gedreven zijn in alles wat je doet
 • Zelfverzekerd zijn
 • Waarnemend en observerend
 • Leergierig zijn en ook fouten toe durven geven

Wat bieden we jou:

Wij bieden jouzelf een leuke werkomgeving met internationaal karakter en een bezoek aan de tekenkamer in Armenië tot de mogelijkheden behoort. Veel vrijheid in werken waarbij een gezonde discussie en strategisch meepraten met de Directeur / Eigenaar tot de werkzaamheden behoort. Ervaring opdoen in het runnen van een bedrijf terwijl je in loondienst bent en daarbij toch ondernemend kunt zijn.
Goede arbeidsvoorwaarden met een salaris tussen de € 4.000,00 en de € 6.000,00 bruto per maand waarbij deze afhankelijk is van opleiding, ervaring en inzet. Daarnaast bieden we je een incentive regeling waarbij je meedeelt in de winst bij behalen van het budget.
Ook hebben we 30 vakantie dagen op jaarbasis die je zelf kunt inzetten, auto van de zaak aan de hand van een vastgesteld lease budget, laptop van de zaak en telefoon van de zaak.

Zoals je ziet omschrijven we geen opleidingsniveau, we zijn op zoek naar de persoon die zich zelf echt op deze functie vind passen en goed kan motiveren waarom hij / zij hierop het beste past, daarnaast kijken we naar de opgedane werkervaring.

Zie je jouzelf hier werken en zie je de functie en groei van de organisatie echt een uitdaging stuur dan een mail naar Lerisha van Wanrooij, ook als je net wat meer omtrent de functie zou willen weten voordat je op de vacature reageert.

Of gebruik onderstaand formulier om je gegevens, motivatie en CV te uploaden.

Selecteer berichten all cat

Selecteer Portfolio

Aanmelden mailings