BIM Adviesbureau Archidome | Diensten

Diensten van ArchiDome

Essentieel betrokken bij BIM projecten

Komt u handen tekort en wilt u uw bouwkundig modelleerwerk uitbesteden? Of wilt u graag een 3D rendering van uw bouwproject tegen een scherpe prijs?

ArchiDome is een bouwtechnisch advies- en modelleerbureau die u ontzorgt door werk uit handen te nemen. Wij treden op als schakel tussen alle fases van een bouwproject en bieden een totaaloplossing. Van advies en begeleiding bij een bouwproject tot BIM-modellering, 3D visualisaties en animaties, en project- websites en brochures.

Concurrerende tarieven

Omdat we samenwerken met onze Armeense collega’s, kunnen we onze klanten in Nederland de beste kwaliteit bieden tegen sterk concurrerende tarieven. Benieuwd wat onze scherpe prijzen voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

BIM Consultancy & BIM Coördinatie

BIM consultancy en coordinering
Wij adviseren over het efficiënt en effectief opzetten van uw bouwobjecten, zijn ervaren in BIM-coördinatie, en houden toezicht op de uitvoering van projecten. Desgewenst coördineren we de inbreng van externe adviseurs, zoals constructeurs, installatieadviseurs of bouwfysisch specialisten.

ArchiDome heeft meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten van BIM-projecten en beschikt niet alleen over een team van consultants maar ook modelleurs die u direct verder kunnen helpen. Door uw bouwproject volgens het BIM-proces te laten verlopen zal uw project niet alleen soepeler verlopen maar ook de faalkosten geminimaliseerd worden.

3D Visualisaties & Animaties

ArchiDome is expert in het visualiseren van 3D renderingen met behulp van Autodesk 3ds Max. Hiermee komt u al vóór de realisatie te weten hoe het uiterlijk en de technische inrichting van het gebouw eruit komt te zien.

Met behulp van realistische renderingen en artist impressions, ontwikkelt ArchiDome ook websites en brochures voor projectontwikkelaars en makelaars.

BIM Modellering uitbesteden

bij ArchiDome kunt u uw werk uitbesteden

ArchiDome verzorgt modelleerwerk voor architecten, adviseurs, projectontwikkelaars en aannemers. Wij modelleren nieuwbouw- , verbouw- en renovatieprojecten in 3D. Zowel in de woningenbouw (grondgebonden en hoogbouw) als utiliteit.

ArchiDome werkt de modellen uit volgende de BIM Basis ILS. Niet alleen maken we de sheets op in de verschillende fasen van het bouwproject, Tevens zorgen we ervoor dat de aanwezige informatie gekoppeld wordt met andere paketten als deze behoefte er is. Of via een IFC, maar soms ook rechtstreeks via een API. Dit in samenwerking met ICN Solutions, ons zusterbedrijf. Deze modellen bevatten bijvoorbeeld naast de geometrische specificaties van het bouwwerk, ook informatie over bijvoorbeeld bouwelementen, materiaaleigenschappen en leveranciers.

Neem contact op met onze experts