BIM Consultancy | Expert in BIM | 20+ jaar ervaring | ArchiDome

BIM Consultancy & BIM Coördinatie

Zoekt u expertise in coördinatie en regie van een bouwproject? Of een ervaren BIM-consultant die toezicht kan houden op de uitvoering?

Toezicht op uitvoering

ArchiDome verzorgt advies en begeleiding bij bouwprojecten. We zijn ervaren in BIM-coördinatie, adviseren over het verduurzamen van bouwprojecten, voeren regie en houden toezicht op de uitvoering van projecten. Desgewenst coördineren we de inbreng van externe adviseurs zoals constructeurs, installatieadviseurs, of bouwfysisch specialisten.

BIM Consultancy

ArchiDome is expert in modelleren en het aanbieden van BIM-oplossingen. Bij de ontwikkeling van een 3D-model komen verschillende aspecten en disciplines samen. Wij zorgen ervoor dat deze aspecten en disciplines gecombineerd worden zonder problemen te vormen. Door deze zorgvuldige combinatie zullen fouten in de uiteindelijke bouw worden voorkomen en de faalkosten van uw project worden geminimaliseerd.

Om het gehele BIM proces in goede banen te begeleiden gebruikt ArchiDome de tools van Autodesk, waaronder Autodesk Construction Cloud. Deze softwarepakketten zijn ontwikkeld voor het optimaliseren van bouwprojecten en zullen u uiteindelijk veel geld en tijd besparen.

BIM consultancy

Bouwbegeleiding

ArchiDome heeft meer dan 20 jaar ervaring in het opstellen en uitvoeren van BIM-projecten. Door deze expertise weten wij hoe we bij ieder project de juiste begeleiding kunnen bieden om het BIM-proces zo efficiënt mogelijk te coördineren. Samen met ons team van modelleurs en consultants hebben we hierdoor niet alleen nationaal maar ook internationale BIM-projecten weten te coördineren met optimale efficiëntie.

Bent u benieuwd naar hoe we uw project kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op, onze experts helpen u graag verder.

Bouwvoorbereiding

ArchiDome kan op basis van het BIM-model kostenramingen en STABU-bestekken opstellen en bouwbesluittoetsen in combinatie met een EPG uitvoeren.

Bouwbegeleiding

Begin aan BIM met ArchiDome

Waarom ArchiDome als uw BIM consultant? We geven de voordelen op een rijtje

✓ Advies over het verduurzamen van bouwobjecten

✓ Expertise in BIM-coördinatie

✓ Gecoördineerde inbreng van externe adviseurs

✓ Regie en toezicht op de uitvoering van projecten

Neem contact op met onze experts