Bouwkundig tekenwerk uitbesteden

Wilt u uw wensen vertalen naar een concreet bouwontwerp? Of wilt u oude bouwtekeningen digitaal kunnen inzien?

Het gehele bouwproject tot in details op papier

Bij ArchiDome kunt u bouwtechnische tekeningen laten maken die voldoen aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen. Wij tekenen digitaal in 2D of 3D en kunnen zelfs volledige BIM-modellen voor u opzetten. Dit alles is mogelijk tegen concurrerende tarieven.


Vraag offerte aan

ArchiDome Bouwtechnisch Tekenwerk Projecten


No more posts

Bouwkundige tekeningen


Bouwtekeningen laten maken

ArchiDome heeft als bouwkundig tekenbureau jarenlange ervaring met bouwtechnische tekeningen maken. Of u nu op zoek bent naar schetsen, voorlopige ontwerpen, definitieve ontwerpen of volledige BIM-modellen, wij kunnen u overal mee helpen.

De bouwtechnische tekeningen die wij leveren voldoen aan alle eisen zodat u hierna een omgevingsvergunning of bouwvergunning kunt aanvragen. Wij tekenen ze voor u in 2D of 3D en kunnen zelfs volledige BIM-modellen opzetten.


Neem Contact Op

het uitbesteden van tekenwerk

Oude bouwtekeningen digitaliseren

Heeft u nog oude bouwtekeningen liggen die gedigitaliseerd moeten worden maar komt u er maar niet aan toe? Wij kunnen voor u oude bouwkundige tekeningen digitaliseren. Om dit te kunnen realiseren werken we o.a. met AutoCAD, Revit, ArchiCAD, Inventor en SolidWorks. Wanneer er geen tekeningen meer aanwezig zijn of als ze niet meer up-to-date zijn, kunnen wij het gebouw ook voor u inmeten en dit vervolgens vertalen naar een bouwkundige tekening.

Door bouwtekeningen te digitaliseren kunt u de tekening gemakkelijk terugvinden en delen met andere partijen, kunt u de tekeningen makkelijk aanpassen bij wijzigingen, heeft u geen papieren archief meer nodig, en kun u ze makkelijk opslaan in een back-up.


Neem Contact Op

bij ArchiDome kunt u uw werk uitbesteden

Waarom bouwkundig tekenwerk uitbesteden?

Als u met uw bedrijf een drukke periode tegemoet gaat, kan het zijn dat u tijdelijk een tekort heeft aan mankracht. In plaats van snel op zoek te gaan naar tijdelijke werknemers, kunt u het tekenwerk ook laten verzorgen door een bouwkundig tekenbureau zoals ArchiDome. Hiermee bespaart u zowel kosten als tijd. U hoeft geen tijd te besteden aan de zoektocht naar nieuw personeel én het tijdelijke uitbesteden is goedkoper dan vast personeel.

Tevens kunnen wij zeer concurrerende tarieven aanbieden omdat ArchiDome samenwerkt met professionals in Armenië. Deze professionals zijn door ons opgeleid en werken dus ook volgens de Nederlandse bouwstandaarden. Zo bespaart u aan kosten maar levert u niet in op kwaliteit.


Neem Contact Op

Begin aan BIM met ArchiDome


Waarom bouwkundig tekenwerk uitbesteden aan ArchiDome? We geven de voordelen op een rijtje:

✓ Concurrerende tarieven

✓ Expertise 2D- en 3D tekenwerk

✓ Bouwtekeningen die voldoen aan alle eisen

✓ 25+ jaar ervaring met BIM

Neem contact op met onze experts


ArchiDome is onderdeel van ICN Group, een aantal toon­aangevende bedrijven die zich richten op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren software, systemen, trainingen en bieden consultancy: IT- en HR-dienst­verlening op maat voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en beheerprocessen.

ArchiDome

Europalaan 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Van Nelleweg 1, Hoofdkantoor 2.H2B
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 313
info@archidome.nl

archidome linkedin

© 2023 ArchiDome BIM & Engineering