Technisch tekenwerk uitbesteden zonder risico


Hovhannes Grigoryan | Accountmanager ArchiDome

Ondanks de financiële gevolgen in de huidige situatie gaat de bouw vooralsnog door. Uiteraard wel met de nodige veranderingen. Projectontwikkelaars durven momenteel geen grote beslissingen te nemen en zijn een beetje voorzichtig. Gelukkig geldt dit niet voor iedereen, in bepaalde delen van het land wordt nog volop gebouwd.

Wat mij de laatste tijd wel opvalt is dat architecten- en tekenbureaus behoeften hebben aan gespecialiseerde BIM-modelleurs. Toch zijn zij voorzichtig met het in dienst nemen van personeel, juist nu. Sommigen krijgen flashbacks naar de crisisjaren van 2008, hoe moeizaam inkrimpen was en welke gevolgen dat met zich meebracht. Risicospreiding is zodoende geen overbodige luxe.

Met die crisis nog in het achterhoofd, heeft ArchiDome een concept ontwikkeld. Een concept waarbij een architect of aannemer flink kan besparen in arbeidskosten. Het gaat hier niet over detacheren van personeel, waar ik trouwens ook bij kan helpen. Want binnen ICN Group, waar ArchiDome onder valt, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Waar ik het over heb, is het uitbesteden van tekenwerk.

Uitbesteding BIM (teken)werk

Stel voor dat uw organisatie gebruik kan maken van een partij waar u elk moment op terug kan vallen. Klinkt dat interessant? Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft en verdwijnen weer zodra u dat wilt. ArchiDome is er wanneer het u uitkomt. Hoe flexibel wilt u het hebben?

ArchiDome modelleert projecten volledig, maakt verkoopbrochures, 3D visualisaties en bouwt eventueel zelfs projectwebsites. Dit alles via een verantwoordelijke partij: ArchiDome. Kortom, wij bieden een betrouwbare totaaloplossing zonder risico’s.

Ik hoor u al denken, is dat niet nog duurder dan extra personeel aannemen? Nee, dat is het zeker niet. ArchiDome kan een interessant tarief hanteren voor modelleerwerk, zonder dat jullie ergens aan vast zitten. Dit komt omdat wij een internationaal team hebben samengesteld en opgeleid, allemaal door de ervaren consultants van ICN Group, waardoor we de prijzen laag kunnen houden, en de kwaliteit kunnen waarborgen.

Deze crisis raakt ons allemaal, maar wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Zodat we uiteindelijk zo snel mogelijk weer op het oude niveau zijn.

Klinkt dit interessant? Wellicht kunnen we persoonlijk kennis maken onder het genot van een (virtueel) kopje koffie en de mogelijkheden bespreken.

Bel +31883977313 of neem contact op via het contactformulier.


Tekenwerk laten uitbesteden door Archidome

Hovhannes Grigoryan is sinds 2019 werkzaam als Accountmanager bij ArchiDome. ArchiDome neemt bouwkundig teken- en modelleerwerk uit handen en treedt op als schakel tussen alle fases van een bouwproject. ArchiDome zorgt voor advies & begeleiding, BIM-modellering, en 3D visualisaties.


ArchiDome is onderdeel van ICN Group, een aantal toon­aangevende bedrijven die zich richten op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren software, systemen, trainingen en bieden consultancy: IT- en HR-dienst­verlening op maat voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en beheerprocessen.

ArchiDome

Europalaan 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Van Nelleweg 1, Hoofdkantoor 2.H2B
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 313
info@archidome.nl

archidome linkedin

© 2023 ArchiDome BIM & Engineering