Snelle en efficiënte modellering voor Roycon


In opdracht van Roycon Installaties werkt Archidome het ontwerp van de klimaatbeheerinstallaties van zestig Nederlandse en Belgische Albert Heijn-vestigingen uit in 3D modellen. Deze bevatten de layout en de specificaties van de systemen die Roycon vervolgens installeert en onderhoudt. De opdracht betreft het uitwerken van bestaande en nieuwe installaties in alle fases van het bouwproces.

Roycon Installaties is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van systemen voor verwarming, airconditioning, emissiereductie en sanitair. Tot de klantenkring van het bedrijf behoren onder meer grote supermarktketens. Zij kiezen voor Roycon Installaties vanwege hun focus op betrouwbaarheid en veiligheid.

Als ervaren adviseur en dienstverlener voor architecten en constructeurs past ArchiDome perfect bij Roycon Installaties. Voor het verzorgen van bouwkundig teken- en modelleerwerk beschikt het bedrijf over een internationaal team van modelleurs en Autodesk Revit gecertificeerde professionals. ArchiDutch – het Armeense team van ArchiDome – is erop ingericht om de installaties voor Albert Heijn snel en efficiënt uit te werken tot 3D modellen van betrouwbare en veilige klimaatbeheersystemen.


Roycan Installaties


Hoe kan ArchiDome uw organisatie helpen?

Bent u benieuwd hoe we ook u en uw organisatie verder kunnen helpen met onze diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Neem contact op

ArchiDome is onderdeel van ICN Group, een aantal toon­aangevende bedrijven die zich richten op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren software, systemen, trainingen en bieden consultancy: IT- en HR-dienst­verlening op maat voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en beheerprocessen.

ArchiDome

Europalaan 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Van Nelleweg 1, Hoofdkantoor 2.H2B
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 313
info@archidome.nl

archidome linkedin

© 2023 ArchiDome BIM & Engineering