Snelle en efficiënte modellering voor Roycon - ArchiDome

Snelle en efficiënte modellering voor Roycon

In opdracht van Roycon Installaties werkt Archidome het ontwerp van de klimaatbeheerinstallaties van zestig Nederlandse en Belgische Albert Heijn-vestigingen uit in 3D modellen. Deze bevatten de layout en de specificaties van de systemen die Roycon vervolgens installeert en onderhoudt. De opdracht betreft het uitwerken van bestaande en nieuwe installaties in alle fases van het bouwproces.

Roycon Installaties is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van systemen voor verwarming, airconditioning, emissiereductie en sanitair. Tot de klantenkring van het bedrijf behoren onder meer grote supermarktketens. Zij kiezen voor Roycon Installaties vanwege hun focus op betrouwbaarheid en veiligheid.

Als ervaren adviseur en dienstverlener voor architecten en constructeurs past ArchiDome perfect bij Roycon Installaties. Voor het verzorgen van bouwkundig teken- en modelleerwerk beschikt het bedrijf over een internationaal team van modelleurs en Autodesk Revit gecertificeerde professionals. ArchiDutch – het Armeense team van ArchiDome – is erop ingericht om de installaties voor Albert Heijn snel en efficiënt uit te werken tot 3D modellen van betrouwbare en veilige klimaatbeheersystemen.

Roycan Installaties

Hoe kan ArchiDome uw organisatie helpen?

Bent u benieuwd hoe we ook u en uw organisatie verder kunnen helpen met onze diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Selecteer berichten all cat

Selecteer Portfolio

Aanmelden mailings