Internationaal BIM-team helpt Nederland - ArchiDome

Internationaal BIM-team helpt Nederland

Hovhannes Grigoryan | Accountmanager ArchiDome

Een architect kan flink besparen in de arbeidskosten en de rol in het bouwproces versterken als het bestek- en tekenwerk goedkoop wordt uitbesteed. Het besparen op arbeidskosten terwijl tegelijk de capaciteit in stand gehouden of zelfs vergroot kan worden is een belangrijk voordeel. Het geeft de mogelijkheid om grotere of meerdere complete opdrachten binnen te halen, daar waar deze mogelijkheid er in eerste instantie niet was. Hierdoor zijn we wellicht ook in staat om meer te focussen op de werkzaamheden die we voor onszelf als core business beschouwen en/of waar we juist erg goed in zijn. Daarnaast zijn niet alleen de kosten van belang, maar ook de kwaliteit van de te leveren werkzaamheden.

Met het bovenstaande in het achterhoofd zijn we binnen ArchiDome tot het besef gekomen dat het goedkoper aanbieden van onze dienstverlening in de vorm van het uitbesteden van uw projecten niet gepaard mag gaan met het verlagen van de kwaliteit. Sterker nog, de kwaliteit moet omhoog en de kosten naar beneden. Hoe zouden wij, als Archidome, hierin bij kunnen dragen… en voilà, Archidome richt zijn eigen internationale BIM-team op in het buitenland. In Armenië om precies te zijn.

Werken volgens Nederlandse standaarden

Nu denkt u misschien: hoe kan dat nou? Zij weten toch helemaal niet hoe wij hier in Nederland bouwen? Hebben ze wel verstand van onze bouwregelgeving?

Onze ervaring leert dat dit wel degelijk kan. In Armenië hebben we een team zitten die door de trainers en consultants van ICN Solutions zijn opgeleid in Autodesk Revit volgens onze eigen Nederlandse standaarden. Naast het modelleren in Armenië door ons internationale BIM-team, verzorgen we de controle en coördinatie in het geheel door Archidome vanuit een van ons kantoren in ‘s-Hertogenbosch of Rotterdam. Naast het tekenwerk nemen we ook de bouwbesluittoetsing, het schrijven van STABU bestek, projectleiding, en het toezicht voor rekening. Kortom, kwaliteit staat, naast het honorarium, bij ons in een hoog vaandel.

Onze klanten zijn tevreden over deze prijs/hoge kwaliteit verhouding en dat maakt ons trots. Uiteraard werken we niet alleen voor architecten, maar voor iedereen die in de Nederlandse markt engineering-werkzaamheden verricht en een hoge kwaliteit/prijs-verhouding net als wij hoog in het vaandel heeft staan.

Ik wil onze dienstverlening graag eens met u bespreken. Ik geloof echt dat hetgeen wij doen, uw organisatie verder helpt en meer mogelijkheden geeft voor de nabije toekomst.

Neem contact op en daag ons uit.

Hovhannes Grigoryan is sinds 2019 werkzaam als Accountmanager bij ArchiDome. ArchiDome neemt bouwkundig teken- en modelleerwerk uit handen en treedt op als schakel tussen alle fases van een bouwproject. ArchiDome zorgt voor advies & begeleiding, BIM-modellering, en 3D visualisaties.

Selecteer berichten all cat

Selecteer Portfolio

Aanmelden mailings