De bouw is topsport - ArchiDome

De bouw is topsport

Hovhannes Grigoryan | Accountmanager ArchiDome

De temperatuur loopt langzaam op, de zomer komt steeds dichterbij. We gaan straks allemaal van onze welverdiende vakantie genieten, in Nederland en hopelijk ook daarbuiten. Ook kunnen we genieten van sport. Zoals bijvoorbeeld het EK dit jaar, topsport. Net als bouwen, bouwen is ook vergelijkbaar met sport. Wat is het belangrijkste in sport met teamverband? Samenwerken naar het doel. Hetzelfde geldt voor de bouw. Binnen een project zijn verschillende partijen betrokken. Wat is hierin het belangrijkst? Ik hoor u al denken: ‘samenwerken’. Precies!

Succesvol bouwen doen we samen.

“Wij leveren de hoogste kwaliteit”, welk bedrijf zegt dat nou niet? ArchiDome gebruikt het zelf ook. Ongetwijfeld maken alle bedrijven die dit zeggen het ook gewoon waar. Toch zijn de faalkosten op projecten nog altijd hoog. Een betere samenwerking biedt uitkomst, maar is de manier waarop wij nu samenwerken goed? De term samenwerken wordt in de bouw een steeds belangrijker begrip.

Het wordt ook alsmaar drukker in de bouwwereld, we komen vakmensen tekort. Maar ook de levertijd van materialen levert problemen op, waardoor er meer druk op de planning komt te liggen. Maar wat hebben we geleerd van de crisisjaren in de bouw? Naar mijns inziens genoeg, want de bouw is op het moment aan het veranderen. We proberen efficiënter te werken en we proberen faalkosten te reduceren. We proberen het allemaal, meestal lukt het ook maar het gaat ook nog vaak genoeg mis. Hier komt de term “samenwerken” weer bij kijken.

Succesvol bouwen doen we samen. Dit heeft u vast vaker gehoord, want het klopt ook. Om goed te kunnen presteren en de faalkosten in de hand te houden is het van essentieel belang dat we op de juiste manier en op het juiste moment met elkaar communiceren. We hebben elkaar nodig om iets goeds te kunnen bereiken in de bouw. We hebben de juiste route te pakken, we moeten er alleen wat meer kilometers in maken.

Wilt u samenwerken met ArchiDome? Of misschien eerst meer weten over wat wij doen? Bel +31883977313 of neem contact op via het contactformulier.

Hovhannes Grigoryan is sinds 2019 werkzaam als Accountmanager bij ArchiDome. ArchiDome neemt bouwkundig teken- en modelleerwerk uit handen en treedt op als schakel tussen alle fases van een bouwproject. ArchiDome zorgt voor advies & begeleiding, BIM-modellering, en 3D visualisaties.

Selecteer berichten all cat

Selecteer Portfolio

Aanmelden mailings