Bryder: Alle gebouwinformatie op één plek - ArchiDome

Bryder: Alle gebouwinformatie op één plek

bryder en archidome

Bent u als woningstichting ook op zoek naar een plek waar u alle gegevens van elk van uw gebouwen kunt inzien en beheren? Een mooie plattegrond van uw gebouwen die meteen toegang geeft tot alle benodigde informatie? Dan zit u bij ons goed. Samen met onze partner Bryder zorgen we ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot al uw gebouwinformatie. Bryder heeft met het hun platform voor gebouwinformatiemanagement alles dat ervoor zorgt dat u al uw gebouwdata op één plek heeft.

Gebouwinformatie beheren met het Bryder portaal

Met het Bryder-platform heeft u een overzicht van al uw gebouwen en kunt u makkelijk de informatie en documentatie hiervan vinden en delen met anderen. Alle vastgoeddata (waaronder ook de BAG gegevens) vindt u direct gekoppeld aan 3D Digital Twins. Op de kaart ziet u elk van uw gebouwen in 3D op de precieze locatie terug. Vervolgens kunt u in dit gebouwbeheersysteem per gebouw de documentatie bekijken die erbij zit. Dit kan bijvoorbeeld een NEN 2580 rapport zijn, maar ook verhuurplattegronden, installaties, beheergegevens en oppervlakten (zoals Bruto vloeroppervlak, Gebruiksoppervlak, Verhuurbaar vloeroppervlak en Netto vloeroppervlak) kunt u hierop terugvinden.

Complete Revit, IFC- en Floorplanner modellen

ArchiDome kan woningstichtingen helpen om de Floorplanner-, Revit-, of IFC-bestanden te creëren die nodig zijn in Bryder. Van plattegronden tot doorsnedes, gevels, en adressen: wij zorgen ervoor dat er in deze modellen niks ontbreekt. Hiervoor werken we ook samen met het in Armenië gevestigde ArchiDutch. Omdat we met deze Armeense specialisten werken, kunnen wij u goede kwaliteit leveren tegen lage kosten. Vervolgens kunnen we via Bryder deze modellen op het platform zetten zodat u al uw gebouwinformatie op deze ene plek kunt inzien.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij ondersteunen u in het inrichten en onderhouden van uw gebouwinformatiemanagement. We kunnen samen met Bryder middels een IFC- of Floorplanner bestand de documentatie aanmaken van uw gebouwen. Vervolgens zorgen we ervoor dat alle informatie in deze modellen is terug te vinden in Bryder. Hiermee heeft u makkelijk toegang tot uw gebouwportfolio.

Heeft u hulp nodig met uw gebouw informatie management? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op door te mailen naar info@archidome.nl of te bellen naar +31 88 39 77 313.

Wie zijn Bryder & ArchiDome?

Bryder en ArchiDome werken sinds april 2021 samen om een uitkomst te bieden voor woningstichtingen. Hierbij is Bryder de expert in software voor gebouw informatiemanagement, en ArchiDome de specialist in bouwtechnisch advies en engineering.

Bryder is in 2017 geboren als kind van Vabi als hét antwoord op de vraag naar goede software voor gebouw informatiemanagement. Hierbij dragen ze bij aan het serviceniveau van duizenden vastgoedprofessionals door middel van goede informatievoorziening bij alle processen. Ze hebben de vastgoedsector kennis laten maken met 3D en maken het beheer van gebouwen makkelijker dan ooit. Bryder groeit snel. Op dit moment worden een half miljoen gebouwen en woningen op het platform beheerd.

ArchiDome is een bouwtechnisch advies- en engineeringsbureau die al meer dan 20 jaar woningcorporaties, projectontwikkelaars, en uitvoerende partijen ontzorgt. Met ervaring in BIM-engineering, BIM-modellering, en 3D visualisaties nemen ze werk uit handen. Als onderdeel van de ICN Group heeft ArchiDome toegang tot de kennis en expertise van specialisten op het gebied van architectuur, bouwkunde, werktuigbouw, infrastructuur en ICT.

Selecteer berichten all cat

Selecteer Portfolio

Aanmelden mailings