3D Visualisaties & Animaties

Wilt u het liefst al meteen de ruimtes van een door u ontworpen gebouw ervaren? Of wilt u weten hoe het gebouw in de omgeving past?

Ervaar de ruimte

ArchiDome is expert in het visualiseren van 3D renderingen met behulp van Autodesk 3ds Max. Hiermee komt u al vóór de realisatie te weten hoe het uiterlijk en de technische inrichting van het gebouw eruit komt te zien.

Concurrerende tarieven

ArchiDome biedt 3D visualisaties voor de bouw aan met scherpe tarieven. Door onze internationale partners, modelleurs en visualisatie-experts weten wij tegen het scherpste tarief de meest realistische 3D-visualisaties te realiseren voor uw project.


Vraag offerte aan

ArchiDome 3D Visualisatie Projecten


No more posts

3D Visualisaties vastgoed3D visualisaties van gebouwen en woningen kunnen vanuit verschillende perspectieven en op ieder gewenst detailleringsniveau worden bekeken. Met behulp van een 3D weergave kan ArchiDome het bouwproces simuleren. Een groot voordeel hiervan is dat eventuele fouten al voor de bouw aan het licht komen.

Met de opdrachtgever kan in een vroeg stadium en tot op het kleinste detailniveau worden afgestemd of het bouwobject aan zijn specificaties en wensen voldoet. Dit voorkomt improvisaties tijdens de bouw en aanpassingen achteraf. Het bouwproces wordt hierdoor veel efficiënter en sneller.


Neem Contact Op

3D Visualisaties exterieur


Een 3D visualisatie van het exterieur van uw project zorgt ervoor dat alle partijen binnen uw project hetzelfde eindresultaat voor ogen hebben. Hiernaast zorgt het ervoor dat de afnemer eerder zal investeren en overgaat tot de koop van uw project.

De 3D exterieur visualisaties kunnen zowel statisch als geanimeerd geleverd worden. Ook kunnen we de 3D-modellen en visualisaties samenbrengen op een extranet voor belanghebbende partijen in de bouwkolom. Zo zijn de modellen overal in de cloud toegankelijk.


Neem Contact Op

Referentie project House in Armenie

3D Visualisaties interieur


Synergy Armenia

Een 3D visualisatie van het interieur van uw project zorgt ervoor dat u het doel van uw project kunt visualiseren. Deze visualisatie kan aangevuld worden met objecten om het interieur op te vullen. Hierdoor kunt u de klant een beter beeld geven van de visie die u heeft voor de woning. Door een 3D visualisatie van het interieur aan te bieden zal een geïnteresseerde partij sneller overgaan tot koop en voorkomt u dat de klant achteraf teleurgesteld is over het resultaat.

ArchiDome kan met behulp van realistische renderingen en artist impressions ook websites en brochures ontwikkelen voor projectontwikkelaars en makelaars. Hiermee kunt u uw projecten netjes presenteren aan de afnemers en opdrachtgevers.


Neem Contact Op

Visualiseer uw project met ArchiDome


Waarom investeren in 3D visualisaties? We geven de voordelen op een rij:

✓ Krijg een goed inzicht in het ontwerp

✓ Kijk al in een vroeg stadium tot op het kleinste detail of het bouwproject aan zijn specificaties en wensen voldoet

✓ Maak het bouwproces sneller en efficiënter

✓ Voorkom improvisaties tijdens de bouw en aanpassingen achteraf

Neem contact op met onze experts


ArchiDome is onderdeel van ICN Group, een aantal toon­aangevende bedrijven die zich richten op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren software, systemen, trainingen en bieden consultancy: IT- en HR-dienst­verlening op maat voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en beheerprocessen.

ArchiDome

Europalaan 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Van Nelleweg 1, Hoofdkantoor 2.H2B
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 313
info@archidome.nl

archidome linkedin

© 2023 ArchiDome BIM & Engineering