Kennismaken met Aram Saghatelyan

Aram Saghatelyan

Onlangs trad Aram Saghatelyan toe tot het team van ArchiDutch in Yerevan. Hij heeft als architect meer dan 13 jaar ervaring in verschillende functies en posities.

“Ik begon te werken tijdens mijn studie aan de universiteit in Yerevan en heb het voorrecht gehad om als architect voor verschillende particuliere bedrijven te werken. Tijdens die studie was ik betrokken bij alle fundamentele werkzaamheden en basisprincipes van bouwkundige projecten. Dit hielp me bij het ontwikkelen van de vaardigheden waarin ik nu uitblink.”

Al snel na zijn studie werd Aram Saghatelyan aangenomen als architect bij een van de meest gerenommeerde bureaus van Armenië: Narek Sargsyan Architectural Studio.

“Gedurende de eerste twee jaar waren de projecten bij Narek Sargsyan behoorlijk complex en omvangrijk. Ik leerde er de hele cyclus van architectuurprojecten tot in detail beheersen. Ik nam deel aan lokale en internationale projecten en was daardoor van onschatbare waarde en een unieke aanwinst voor het bedrijf. Dit heeft mij gevormd tot een competente specialist en manager.”

Aram Saghatelyan heeft onlangs een officiële architectenvergunning klasse A verkregen. Deze licentie is de beste accreditatie voor iedere architect. Hiemee kan hij onbeperkt professionele activiteiten als architect in Armenië uitvoeren. Tijdens het licentie-examen werd Aram door de meest vooraanstaande architecten van Armenië geprezen voor zijn freelance-project John Ounjian Concert Hall.

ArchiDome is onderdeel van ICN Group, een aantal toon­aangevende bedrijven die zich richten op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren software, systemen, trainingen en bieden consultancy: IT- en HR-dienst­verlening op maat voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en beheerprocessen.

ArchiDome

Wethouder van Eschstraat 52
5342 AT Oss

Van Nelleweg 1, Hoofdkantoor 2.H2B
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 313
info@archidome.nl

 

© 2021 ArchiDome BIM & Engineering